Blauwtong

Enquête vaccinatie tegen Blauwtong in 2010

Wij vragen uw medewerking bij het onderzoek naar de beweegredenen van dierhouders om wel of niet hun dieren te laten vaccineren tegen blauwtong in 2010. Het Centraal Veterinair Instituut (CVI), onderdeel van Wageningen Universiteit, heeft deze korte enquête samengesteld. Dit is een waardevolle mogelijkheid voor de veehouders om hun gedachten en gevoelens omtrent dit onderwerp te kunnen uiten. Dergelijke kennis is van groot belang voor het verbeteren van beslissingen met betrekking tot het dierziektecontrole beleid in Nederland.

Aan u het verzoek om de elektronische enquête in te vullen. Het kost u ongeveer 10 minuten. Het is van belang dat degene die de dieren verzorgt en verantwoordelijk is voor de dieren, deze vragenlijst invult.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit zijn in dit onderzoek geborgd. U wordt niet om uw naam gevraagd. Er zijn geen vragen opgenomen die herleidbaar zijn naar een persoon of locatie. Alleen de onderzoeker van het CVI krijgt inzage in de ingevulde enquêtes. De resultaten van het totale onderzoek kunt U ter zijne tijd vinden op de website van het CVI (http://www.cvi.wur.nl). Als u nog vragen of opmerkingen heeft over het onderzoek, kunt u contact opnemen met de heer Armin Elbers, onderzoeker van het CVI, e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om naar de enquête te gaan